Over ons

Over ons

Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen. En bij deze nieuwe wereld hoort het nieuwe Carpetright. Carpetright als merk dat voortdurend voorop loopt, een verrijking biedt en een geruststellend gevoel geeft. Door deze drie waarden terug te laten komen in alles wat we zeggen en doen, winnen we vertrouwen van de consument, stralen we betrouwbaarheid uit en realiseren we een optimale klantbeleving.

We geven onze klant graag iets mee, of onze klanten nu direct een nieuwe vloer kopen of nog even willen nadenken over de juiste keus, wij willen graag dat ze met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Van een visitekaartje van de adviseur die hen geholpen heeft tot een stalendoos die al als een cadeau opzich voelt. Wij ontzorgen de klant en spelen in op de vraag van de klant.

Met 86 Stores in Nederland en 22 in België zijn wij marktleider in woningstoffering. Wij zijn volop in transitie en vernieuwen continu! Dat maakt werken bij Carpetright onzettend veelzijdig, leerzaam en interessant.

Leren in de praktijk

Sta jij open voor ontwikkeling, om nieuwe dingen te leren en te ontdekken? Dan pas jij helemaal bij het ‘Carpetright-DNA’. Bij Carpetright werken betekent een open blik hebben, een ontzettend veelzijdig takenpakket hebben en verantwoordelijkheid krijgen. Uiteraard helpen wij je om dit allemaal te kunnen. Wij kijken zo min mogelijk naar ‘harde’ feiten als opleidingsniveau en leeftijd. Wel kijken wij naar jouw denkniveau, hoe goed je kunt schakelen, hoe snel je iets opneemt en wat jouw houding is tegenover klanten. Want met die kwaliteiten, en alles wat wij jou kunnen leren over onze producten, kun jij een absolute topper worden met het echte ‘Carpetright-DNA’.  

Ontwikkelen

Ook wanneer je ambities hebt, denkt Carpetright met jou mee. Er is aandacht voor jouw ontwikkeling en ambitie. Wanneer er een vacature vrij komt, geven wij de kans aan collega’s om hun interesse kenbaar te maken voor de vacature. Op die manier zijn al vele collega’s doorgegroeid vanuit Store-functies naar Sales-functies en Service Office-functies!

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

+31302631263
recruitment@carpetright.be

Naar contact