Sales Adviseur

Carpetright is op zoek naar een Sales Adviseur 

Heb jij ervaring als Verkoper of als Sales Adviseur en voel jij je thuis in een woonwinkel? Heb jij oog voor design en vind jij het leuk om een breed takenpakket te hebben? Wil jij daarnaast werken in een gezellig team? Lees dan snel verder voor de vacature van Sales Adviseur bij Carpetright in Oostende!

Wat ga jij doen?

Als Sales Adviseur bij Carpetright zorg jij samen met jouw collega’s voor tevreden klanten, een prachtige winkel en een mooie omzet. Je luistert naar de wensen van de klant en weet als geen ander jouw kennis in te zetten om de klant te helpen met het creëren van zijn of haar droomhuis. Je weet de klant volledig te ontzorgen en biedt de beste service, jij bent ten slotte het visitekaartje van de winkel! Na een geslaagd verkoopgesprek verwerk je de order in het systeem. Hiernaast heb je ook telefonisch contact met klanten en beantwoord je op professionele wijze allerlei vragen over producten of bestellingen. Top! Klant blij, jij blij, wij blij. Vervolgens ga je aan de slag met jouw to-do lijst voor de dag, na het laatste afgestreept te hebben op jouw lijstje is het al weer tijd om af te sluiten. Kortom, een uitdagende en dynamische functie waarbij je geen moment stil zal zitten!

Wie zoeken wij?

Naast een resultaatgerichte houding beschik jij over de volgende punten:

  • Je bent fulltime (36 uur) beschikbaar;
  • Je hebt passie voor woninginrichting, een sterk inlevingsvermogen en je weet te inspireren;
  • Je hebt een opleiding op het niveau middelbaar onderwijs;
  • Je hebt verkoopervaring bij voorkeur in de branche Retail non-food;
  • Je bent bereid te werken op zaterdagen of incidenteel tijdens een zondagopening;
  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer, daarom vind je het niet erg om indien nodig in te vallen bij omliggende filialen;
  • Je bent enthousiast en communicatief sterk;
  • Bij jou is de klant altijd koning. 

Wie zijn wij?

Carpetright is marktleider op het gebied van interieurinrichting in België en Nederland. Wij bieden een fantastisch assortiment laminaatvloeren, vinylvloeren, PVC vloeren, vast tapijt, vloerkleden, gordijnen & raamdecoratie en traprenovatie. Het vinden van een nieuwe vloer en raamdecoratie is eenvoudig en leuk bij Carpetright! Hoe we dat doen? Door onze klanten op de eerste plaats te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten.

Service is bij ons erg belangrijk en we werken hard, maar binnen onze hechte teams is er genoeg ruimte voor gezelligheid. Jij komt terecht in een warm team op onze toffe locatie in Oostende!

Wat bieden wij?

Naast een super uitdagende baan in een inspirerende omgeving bieden wij het volgende:

  • Werken in een gezellig team;
  • Een opleidingstraject waarin je alles te weten komt over het assortiment en het voeren van een verkoopgesprek;
  • Een marktconform salaris passend bij jouw functie en ervaringsniveau;
  • Vakantiegeld, eindejaarspremie en maaltijdcheques;
  • Een leuk bonus systeem gebaseerd op jouw persoonlijke verkoopresultaten;
  • Woon werkvergoeding;
  • Aantrekkelijke personeelskorting;

Ben jij ambitieus? Dan is het de hoogste tijd voor Carpetright! Er zijn volop doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Senior Sales Adviseur, Assistent Filiaalmanager en andere uitdagende functies.

Interesse?

Verstuur zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie door middel van onderstaande sollicitatiebutton of naar recruitment@carpetright.be  

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met  Philippe Verdyck, District Manager, op tel.nr. 486 474 176

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

+31302631263
recruitment@carpetright.be

Naar contact